سال تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها
امروز دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ ۰۹:۴۶
 

اخبار

کنفرانس آموزشی صبحانه، مهمترین وعده غذایی بمناسبت روز جهانی غذا برگزار شد

غذای سالم و حلال، هدیه ای بهشتی است که خداوند برای بندگان خود فرستاده است. روز جهانی غذا، روز همدردی با گرسنگانی است که از ابتدایی ترین حق زندگی محروم اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بهداشت و درمان بمناسبت روز جهانی غذا(24مهرماه) کنفرانس آموزشی صبحانه، مهمترین وعده غذایی توسط آقای سلطان نژاد کارشناس تغذیه بهداشت و درمان صنعت نفت مسجدسلیمان در دبستان پسرانه تلاش شهرستان مسجدسلیمان برگزار شد.

سلطان نژاد گفت: تغذیه مناسب برای حفظ سلامت در طول حیات ضروری است و عامل مهمی در یادگیری و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان به شمار می آید. سوء تغذیه در سنین نوجوانی ممکن است بر تواناییهای شناختی لازم برای یادگیری و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان تاثیر بگذارد.

خوردن صبحانه می تواند بر کاهش خستگی سر کلاس و افزایش گیرایی و تمرکز دانش آموزان تاثیرگذار باشد.

ایشان با اشاره به اینکه صبحانه، اولین و مهمترین وعده غذایی درآغاز روز، مخصوصا برای دانش آموزان است افزود: والدین نقش قابل توجهی درتشویق دانش آموزان برای خوردن صبحانه ایفا می کنند.                   

وی ادامه داد: نخوردن صبحانه تاثیرات منفی کوتاه مدت و دراز مدت فراوانی به همراه دارد.                              

به گفته این کارشناس تغذیه دانش آموزی که صبحانه نخورده باشد، قند خونش پایین می آید و  انرژی فرد برای یادگیری کم می شود وقدرت حل مسائل فکری مثل ریاضی در او به شدت کاهش می یابد.

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی در این زمینه میگوید: پنیر و گردو می توانند سهمی از پروتئین مورد نیاز بدن را در وعده صبحانه تامین کنند..

وی افزود : تخم مرغ نیز به عنوان منبع غنی از پروتئین و چربی جزو خوراکی هایی است که توصیه می شود در جیره غذایی همه افراد گنجانده شود، همچنین نان سبوس دار و شیر  برای صبحانه دانش آموزان مفید هستند.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بهداشت و درمان بمناسبت روز جهانی غذا(24مهرماه) کنفرانس آموزشی صبحانه، مهمترین وعده غذایی توسط آقای سلطان نژاد کارشناس تغذیه بهداشت و درمان صنعت نفت مسجدسلیمان در دبستان پسرانه تلاش شهرستان مسجدسلیمان برگزار شد.

سلطان نژاد گفت: تغذیه مناسب برای حفظ سلامت در طول حیات ضروری است و عامل مهمی در یادگیری و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان به شمار می آید. سوء تغذیه در سنین نوجوانی ممکن است بر تواناییهای شناختی لازم برای یادگیری و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان تاثیر بگذارد.

خوردن صبحانه می تواند بر کاهش خستگی سر کلاس و افزایش گیرایی و تمرکز دانش آموزان تاثیرگذار باشد.

ایشان با اشاره به اینکه صبحانه، اولین و مهمترین وعده غذایی درآغاز روز، مخصوصا برای دانش آموزان است افزود: والدین نقش قابل توجهی درتشویق دانش آموزان برای خوردن صبحانه ایفا می کنند.                   

وی ادامه داد: نخوردن صبحانه تاثیرات منفی کوتاه مدت و دراز مدت فراوانی به همراه دارد.                              

به گفته این کارشناس تغذیه دانش آموزی که صبحانه نخورده باشد، قند خونش پایین می آید و  انرژی فرد برای یادگیری کم می شود وقدرت حل مسائل فکری مثل ریاضی در او به شدت کاهش می یابد.

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بهداشت و درمان صنعت نفت مسجدسلیمان در این زمینه گفت : پنیر و گردو می توانند سهمی از پروتئین مورد نیاز بدن را در وعده صبحانه تامین کنند..

وی افزود : تخم مرغ نیز به عنوان منبع غنی از پروتئین و چربی جزو خوراکی هایی است که توصیه می شود در جیره غذایی همه افراد گنجانده شود، همچنین نان سبوس دار و شیر  برای صبحانه دانش آموزان مفید هستند.

روزجهانی غذا

روزجهانی غذا

روزجهانی غذا

روزجهانی غذا

روزجهانی غذا

روزجهانی غذا  

۲۵ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۴
تعداد بازدید : ۶۴۹

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید